Vi har lukket biksen

Hej alle

Tusind tak fordi I fulgte med – vi har fået mange dejlige kommentarer hen ad vejen :-)

Vi har haft et par gode år i Indien, støttet af venner og familie hjemmefra, og støttet af nye gode venner derude.

Vi glæder os over at være kommet hjem til Haslegårdsvænget igen. Vi ser også frem til vores næste eventyr – om 2, 10 eller 20 år :-)

/Thorbjørn og Lise

Udgivet i Kategori ikke valgt | Kommentarer lukket til Vi har lukket biksen

There. I fixed it!

Man havde lige glemt at føre strømmen hele vejen med rundt…

De, der ikke mener dette er kvalitet, bør tænke over hvor lidt løsningen har kostet.

20130219-091923.jpg

Udgivet i This is India! | 3 kommentarer

Fun i Fun World!

Jeps – det var fun i Fun World… For os alle 22. Det var sjovt at have hjælpere med deres familier med på en søndagstur i Bangalores bedste mainstream tivoli. Det startede med, at vi ville give dem en julegave – og som altid vil de gerne ha’ pengegaver. Men sådan skulle det ikke være :-) Derfor flottede vi os med en tur for alle inklusive med alt inklusiv. “Sir” var rigtignok i stødet, efter jeg fik forhandlet indgangsbilletten ned til 250 fra 300 rupees – og derfor måtte alle få al den is de kunne spise.

Det blev vel modtaget, og alle inderne var meget begejstrede for de mange forlystelser der kunne prøves – selv rodeotyren.

Efter mange timers skæg og spas kørte vi ned på McDonald’s hvor ungerne og “de hvide” blev fordret af – mens mødre og svigermødre forsigtigt nippede til de der kartoffeloliestænger med rød sovs. Ansigtsudtrykket herefter sagde alt – og de blev hurtigt fragtet videre til en ordentlig restaurant med chili rice byriani og aloo samosas. Det faldt i bedre jord, selvom ungerne helt sikkert gerne havde fortsat eftermiddagen på den gyldne måge.

Vi havde en rigtig god dag – det handlede om skæg og ballade, hvor alle kunne ha’ det sjovt sammen. Og glædeligvis har vores børn ingen anelse om klasse- og kasteforskelle som betyder så uendeligt meget i deres hverdag hernede. Et hjerteligt smil betyder lige meget uanset hvilket hudfarve, uddannelse eller bankbog der ligger bag.

Udgivet i Børn, Kultur, Trivsel | 2 kommentarer

Rasmus 8 uger

20130214-145134.jpg

Udgivet i Børn | 2 kommentarer

De er vist i familie :-)

20130214-145051.jpg

Udgivet i Børn | 3 kommentarer

Bedstefars fødselsdag

20130203-162959.jpg

Så blev det igen en fødselsdag på distancen… Ikke altid sjovt, når man kan fornemme hygge og familie i den anden ende. Men så tager man bare det næstbedste… Skype.

Nanna har været kreativ og ventede også med gaven indtil vi alle kunne være med. Bedstefar viser her, hans fiskepenge, så han kan gå ud og købe et nyt fiskenet til Svinø. (Bør det egentlig komme på internettet, far? Har du betalt fiskekort???)

Vi håber han får en dejlig dag og at vi kan få friske fla’fisk når vi kommer hjem :-).

Thorbjørn

Udgivet i Trivsel | 4 kommentarer

Alstrup & Diverse

Lidt om programmet når der er besøg fra Danmark til marts :-)

Natten til fredag ankomst 02.55 lokal tid i Bangalore – vi sørger naturligvis for, at chaufføren har kolde øl og vand i bilen. Og at der er redt op på gæsteværelserne – Nanna og Mikkel får køjesengen traditionen tro.

Shivatemplet

Shivatemplet

Fun i swimmingpoolen

Fun i swimmingpoolen

IMG_4787

Fun i Fun World

Så har vi nogle dage hvor vi skal udforske Bangalore og terrassen i Binny Crescent. Det kommer nok primært til at dreje sig om Champagnebrunch på Hotel Taj Westend, børnesjov i Fun World og Hide ‘n’ Peek, besøg i diverse templer, shopping i Commercial street, oksemørbrad i forskellig indpakning samt faktor 50 til børnene og de (ham) med vigende hårgrænse.

Chefens "Bullet" '75 - crom med crom på

Chefens “Bullet” ’75 – crom med crom på

Jeg skal se, om jeg kan lokke nogle med en tur bagpå min ’75 Royal Enfield  – og bare rolig, vi beder chaufføren køre bagved os, så vi ikke risikerer at blive væk i trafikken. Derudover forestiller vi os egentlig ikke at lave en stram tidsplan, men at folk indretter sig efter vind og vejr og humør.

Inder - han har ikke noget med historien at gøre

Inder – han har ikke noget med historien at gøre

Cuba Goa Palolem – here we come!

Afgang fra Bangalore 14/3 til middag – ankomst til Goa et par timer senere. Vi har fået en god kontakt til en biks lige når man drejer til venstre ud fra lufthavnen – der sælger kolde øl. Så kører vi ned til hotellet/bambushytterne. Det er den slags der pilles ned når det er regnsæson – ellers går de i stykker. Vi har lejet 3 stk – og der er sørget for køjeseng til Nanna og Mikkels hytte samt ekstra Coca Cola til Lasse når han tager en af sine “Alanya-Jeg tror det var noget i maden-dage”. Der er vistnok mulighed for internet hvis Maja skal tjekke status på en kultur- eller en bakterievækst.

Beach huts

Beach huts

Beach hut

Beach hut

Stranden hedder Palolem Beach – og vi er ved at finde ud af hvilke aktiviteter der kunne være udover kolde Kingfisher. Det er måske noget med delfinspotting, vandreture på stranden, udpege fiskernes morgenfangst til aftensmaden, elefantspotting, massage, kajakroning og ølspotting.

Når det på fjerdedagen går op for os, at vi har glemt at tage mørbrad op af fryseren til vi kommer hjem til Bangalore – så ringer vi hjem og får lagt cola på køl samtidigt. Og så pakker vi nellikerne (de findes som regel hele i en typisk indisk ris-ret) og tager flyveren til storbyen igen.

Vi prøver at arrangere en musikfest om lørdagen 23/3 inden ferien slutter. Forstærkere, guitarer, bas, hvide tangenter og raslebananer. Vi har lovet Ida at spille “Køb Bananer”…

Hun har heller ikke noget med historien at gøre - som sådan

Hun har heller ikke noget med historien at gøre – som sådan

Udgivet i Besøg hjemmefra | 5 kommentarer

Faster og Jacobs besøg

Nu er det vist på tide at få lagt lidt billeder ud fra vores dejlige ferie med Faster og Jacob. Både ferie ude og hjemme!

Udgivet i Kultur, Musik, Rejse | En kommentar

Ønskesedler

Ja, jeg er lidt tidligt ude, men nu skriver jeg ting ned, når jeg kommer i tanke om dem :-). Lige pludselig er det jul, med ny baby og det hele, så tiden skal nok gå fra nu af!

Ida og Sofie:
Pippi – gear. Udklædningstøj, dukker, ja, Pippi er altså det store hit. Billedbøger med mange billeder i. Vi har Emil og Pippi som store fortællebøger, men kan godt bruge billedbøger

Lise:
Gavekort til Zara
Gavekort til Diesel
En ny brugt symaskine

Thorbjørn:

Udgivet i Børn | Kommentarer lukket til Ønskesedler

Babytæpper

20121106-211538.jpg

Så har jeg lavet babytæpper! Jeg siger ikke hvem de er til :-)

Udgivet i Børn, Lise | 3 kommentarer